У місті Кривий Ріг Дніпропетровської області з вікна пологового будинку вистрибнула молода дівчина, яка мала намір відмовитися від дитини. Про подробиці події повідомляє місцеве видання "Перший міський".

Читайте Знай у Google News!

У Кривому Розі з вікна пологового будинку вистрибнула дівчина / фото: Перший міський

Як розповіли журналістам в медустанові, де і стався інцидент, коли дівчина вступила в руки медиків вона навіть не знала, на якому терміні вагітності знаходиться. Лікарі повідомили, що вона не перебувала на обліку в якій-небудь з медустанов і думала, що знаходилася лише на перших місяцях.

Але коли породілля потрапила у карету швидкої допомоги, у неї почалися перейми. Замість відділення гінекології її довелося направити в пологовий будинок. Народила дівчина на сьомому місяці вагітності. Немовля з'явилося на світ недоношеним і важило всього лише 1 кілограм. Його негайно направили в перинатальний центр і підключили до штучної вентиляції легенів.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

У Кривому Розі з вікна пологового будинку вистрибнула дівчина / фото: Перший міський

Медики розповіли, що після пологів дівчина заявила, що дитина їй не потрібна. Поки вона перебувала в пологовому будинку, вони вела себе неспокійно і обговорювала по телефону з кимось свою майбутній втечу. За словами працівників установи, дівчина зникла близько опівночі, а вже на ранок її тіло знайшли під вікнами пологового будинку без ознак життя.

Поліція розглядає версію самогубства. Правоохоронці відкрили кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (Умисне вбивство). На даний момент проводиться розслідування.

Нагадаємо, раніше під Дніпром старшокласник поглумився над малюком, погрожуючи сокирою.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі медики поставили на ноги хлопчика, який впав з 3-метрової висоти.

Також Знай.иа писав, що на трасі Полтава-Дніпро сталося смертельне ДТП за участю вантажівки і легковика.