У суботу небо в Дніпрі буде хмарним. Опадів в цей день не буде.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За прогнозами синоптиків, прохолодніше буде з 3:00 до 6:00 - температура повітря — 17 градусів вище нуля. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 30 до 32 градусів тепла. Схід сонця можна очікувати у 04:35, захід сонця — в 20:45.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Показати ще

Варто зазначити, що найвищу температуру в цей день зафіксували у 1960 році, коли стовпчик термометра показав 33,3 градуса тепла. Найхолодніше було в 1966 році — 8 градусів вище нуля.

Відомо, що в цей день відзначається день святителя Никифора, сповідника, патріарха Константинопольського. Люди вірили, що якщо ввечері сонце "сяде" в хмари, то день буде хмарним.

Нагадаємо, що аномальна спека накрила весь Львів. 30-градусна температура наполегливо тримається весь тиждень. Тож мешканці міста придумали оригінальний спосіб порятунку від спеки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Київ прийшла аномальна спека, тому мешканці столиці цікавляться, коли висока температура хоч трохи спаде.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі весь день буде хмарно, небо затягне хмарами, але опадів у цей день найімовірніше, не буде.