15 червня в одному з сіл у Дніпропетровській області спалили єдиний банкомат, який був у населеному пункті.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що банкомат з'явився в селі зовсім недавно, коли люди звернулися за допомогою до представників ДнепрОГА.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Показати ще

"Спілкуючись в селі з місцевими жителями, нас, крім усього іншого, попросили встановити банкомат. Ми в принципі не банк, але коли в невеликих населених пунктах бачать співробітників ОДА, які до нас не тішили своєю увагою будь-які села і міста, розташовані за вивіскою Дніпро, ми завжди намагаємося допомогти. Навіть коли питання явно не наше. Попросили банк встановити там банкомат. Банк відгукнувся на наше прохання. В село поїхали його співробітники. Повернулися ввечері злегка очманілі. За оренду місця під банкомат місцевий підприємець попросив суму, порівнянну з тією, яку банк сплачує за оренду місця під банкомат в "Міст-Сіті" в Дніпрі. З власниками приміщення вступили в переговори з допомогою голови місцевої ВІДГ. Не відразу, але ціна оренди стала більш-менш нормальною. Банкомат встановили. Люди були задоволені. Чому були? Тому що сьогодні вночі банкомат спалили", — написав радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голік.

Нагадаємо, в Україні набирає популярність вид злочину, коли зловмисники тим чи іншим способом вилучають кошти з банкоматів. Черговий подібний випадок стався на Харківщині.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві троє невідомих підірвали банкомат Приватбанку, після чого зникли. Це сталося по вулиці Кубанської України на Лісовому масиві.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі в черговий раз невідомі підірвали банкомат "Приватбанку".