У Дніпрі бабуся звернулася до поліції за допомогою, тому що не могла більше дивитися на те, як рідний батько б'є її маленького онука.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Жінка розповіла, що її онук — інвалід 1-ї групи, який хворіє на цукровий діабет, а його мати померла 2 роки тому. З тих пір батько дитини почав вести себе неадекватно, випивати і розпускати руки.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

За її словами, чоловік забирає пенсію дитини і витрачає її на свій розсуд.

"Батько вдарив мене 5 разів", — розповів постраждалий хлопчик.

Співробітники поліції викликали медиків, щоб вони оглянули дитину. У хлопчика виявилися забої м'яких тканин. Також медики встановили, що у дитини струс мозку і його негайно доставили в лікарню.

Поки правоохоронці спілкувалися з бабусею і постраждалим хлопчиком, батько спав на підлозі. Правоохоронці розбудили чоловіка і відвезли його до Новокодакського відділення поліції.

Інформацію про те, що чоловік причетний до домашнього насильства, патрульні передали ювенальної превенції.

Нагадаємо, що сектор комунікації поліції Івано-Франківській області повідомляє про те, що чоловік до смерті забив свою маленьку дочку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", поліцейські доставили хлопчика до лікарні. Лікар знайшов на дитині купу синців та забоїв.

Також портал "Знай.uа" писав, що горе-мати, яка знімала, як катує і б'є шестимісячних дочок-близнючок, щоб отримати гроші, заарештована в Саудівській Аравії.