Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


У Дніпрі водій на легковику у стані алкогольного сп'яніння врізався в маршрутку.

Про це повідомляє Інформатор.

У четвер, 1 серпня, на перехресті вулиць Яворницького і Вернадського легковик врізався в маршрутку.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Водій Hyundai Getz перебував у стані алкогольного сп'яніння. Чоловік намагався втекти, проте не впорався з керуванням і врізався в маршрутку. В результаті аварії маршрутка перекинулася, а сам винуватець ДТП отримав серйозну травму хребта.

Пасажири маршрутки також постраждали. В салоні громадського транспорту перебувало близько 20 осіб. Більше 10 осіб госпіталізовано.

Зараз правоохоронці з'ясовують усі обставини події.

Нагадуємо, що 27 липня біля геріатричного центру міста Змієва водій легковика Opel збив інваліда і втік з місця пригоди. Потерпілий невдовзі помер від отриманих травм.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua в Україні оголошено надзвичайний стан пожежної небезпеки. Рятувальники провели навчання в одному з бізнес-центрів Києва, щоб показати людям, як вести себе, якщо виникла пожежа в офісі.

Також Знай.ua писав про те, що правоохоронці розшукали водія легковика, який нещодавно в місті Змієві Харківської області на смерть збив інваліда і втік з місця аварії.