Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Місцеві правоохоронці хочуть прикрити справу про стрілянину та вбивство у Кирилівці через зв'язки з місцевим злочинним угрупованням.

Про це повідомляє місцеве видання "ipne.ws".

3-го серпня у курортному селищі Кирилівка Запорізької області стався конфлікт, в якому замішані кілька хлопців з Дніпра. У результаті цього конфлікту загинув випадковий перехожий.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Але, як стало відомо, дніпровські зловмисники прибули у Кирилівку не з метою відпочинку, а на запрошення рейдера Миколи Плотнікова. Він захопив центральний пляж під ресторан "Сальвадор Далі".

"Подейкують, за організацією силового сценарію стояв товариш рейдера – начальник мелітопольського відділу Департаменту захисту Національної економіки поліції України Олександр Каленюк", - йдеться в повідомленні видання.

Зараз Олександр Каленюк, використовуючи зв'язки намагається натиснути на суд і слідство. Остаточно ж його роль у цій справі з'ясують спеціалізовані органи. Журналісти не виключають, що за кривавим розбиранням стоять і інші високопоставлені правоохоронці.

Зі свого боку, перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін в Facebook повідомив, що двох з трьох затриманих після перестрілки чоловіків відправили під домашній арешт, а третього і зовсім відпустили.

"На жаль, життя людини сьогодні, враховуючи рішення Мелітопольського суду, нічого не варто. Запобіжний захід для двох затриманих — цілодобовий домашній арешт без засобів контролю, третього, напевно, суд відпустить сьогодні. Суддя прийняв таке рішення убив ну і йди, сиди вдома. Що ж, це його право", — коротко прокоментував ситуацію перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, що в суботу 3 серпня між двома групами відпочиваючих з Дніпропетровської області вранці почалася сварка. Незабаром в хід пішла зброя.

Раніше портал Знай.ua писав, щу четвер, 20 червня у поліцію надійшов виклик про те, що на пляжі "Отрада" в районі канатної дороги близько 20 людей влаштували бійку і відкрили стрілянину.

Також портал Знай.ua повідомив, що кілька молодих дівчат побилися в самому центрі Києва. Це було схоже швидше на розправу або жорстоку бійку.