Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


У Дніпрі неповнолітня дівчина спробувала звести рахунки з життям.

Про це повідомляє Інформатор.

У вівторок, 6 серпня, у Дніпрі на вулиці Коробова, 16-річна дівчина випала з вікна. Чоловік, який проходив повз викликав бригаду швидкої допомоги та наряд поліції.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Відомо, що дівчина проживала у квартирі разом з бабусею. Внаслідок падіння потерпіла отримала закриту травму голови, зламаний таз і численні садни.

Постраждалу екстрено госпіталізували в обласну дитячу лікарню. Чому дівчина вирішила покінчити життя самогубством - невідомо. Всі деталі події з'ясовуються.

Нагадаємо, що на Амурському мосту водії помітили хлопця. Дніпрянин стояв за перилами і було видно, що він хотів зістрибнути. Чоловік кілька годин тому стояв на тому ж місці і так само хотів зістрибнути.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , патрульним вдалося врятувати самогубцю в Харкові. Чоловік вирішив звести рахунки із життям і зістрибнути з сьомого поверху харківської висотки.

Також портал Знай.ua писав, що патрульні поліцейські у Львові врятували життя чоловікові. Він намагався зістрибнути з моста.