Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі судмедексперти намагаються вияснити причину загибелі двох молодих людей.

17 серпня жінка повернулась додому і виявила в себе в будинку тіло власного сина та його друга. Вони були без жодних ознак життя. Також в оселі знаходилось ще кілька молодих людей, які розповіли, що у загиблих протягом 40 хвилин тривала блювота.

Жінка викликала правоохоронців.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Як стало відомо, молоді люди відпочивали на квартирі свого товариша. Серед пригощань був відомий напій Кока-кола. Саме на неї грішать друзі померлих.

На місці трагічного інцеденту поліція знайшла сміттєвий пакет, в якому знаходилися пляшка з-під напою з відрізаним дном і 2 сліп-пакета з темно-червоною речовиною.

На місці працювала слідчо-оперативна група разом із судмедекспертами.

Нагадаємо, що у Запоріжжі масово труять людей підробною випивкою.

Як повідомляв портал Знай.ua, мережу потрясла моторошна фотографія, присвячена геноциду в Сребрениці (Боснія і Герцеговина) в липні 1995 року, коли солдати Армії Республіки Сербської вбили близько 8 тисяч боснійських мусульман.

Також Знай.ua писав про те, що 16 серпня одеські правоохоронці отримали дзвінок про те, що на дитячому майданчику на Бреуса бігає баран.