Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі зіткнулися Renault Trafic і Daewoo Nubira.

Про це повідомляє Інформатор.

У вівторок, 20 серпня, на перехресті вулиці Святослава Хороброго з Троїцькою зіткнулися Renault Trafic і Daewoo Nubira. Через сильний удар водій втратив керування, мікроавтобус кидало в різні сторони, а потім він перекинувся.


Як розповіли водії, автомобіль Renault їхав по Святослава Хороброго, але проігнорував знак "Поступися дорогою" і не пропустив Daewoo, в результаті чого вони й зіткнулися.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще


В результаті аварії постраждало двоє людей — обидва знаходилися в автомобілі Renault. Зараз їх госпіталізували з травмами різного ступеня тяжкості.


Зараз правоохоронці з'ясовують усі обставини події.

Нагадаємо, що 18 серпня в Києві на Гостомельському шосе машина Renault Logan служби таксі Uklon врізалася в стовп. У мережі з'явилося відео.

Як повідомляв портал Знай.ua , 19 серпня у селі Мала Білозерка Василівського району сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Також портал Знай.ua писав, що на трасі “Харків-Дніпро” у Красноградському районі Харківської області сталася смертельна ДТП.