На порозі станції швидкої допомоги 20 серпня знайшли дорожню сумку у якій знаходилося немовля. Єдине, що залишилося у нього від батьків – дві обручки, що були прив’язаними до руки малюка.

Дитину відвезли до відділення патології новонароджених у дитячу лікарню.

Одна з працівниць лікарні Людмила Черевач згадує, що почула гавкіт собаки, саме тому на вулицю вийшов водій машини швидкої допомоги і побачив на порозі чорну спортивну сумку. Собака від сумки не відходила. Знайденому хлопчику орієнтовно 1,5 – 2 місяці. На ньому помітні сліди комариних укусів. Загальний стан дитини задовільний. Він активний, добре їсть та спить. Здоров’я в межах норми. Інформацію про дитину працівники станції швидкої допомоги передали службам у справах дітей.

У лікарні хлопчику дали ім’я – Дмитро Комаров. Таке прізвище дитині дали тому що хлопчик мав сліди від укусів комарів на обличчі. Пошук батьків покинутої дитини досі продовжується, в поліцію ще ніхто не звертався. По даній справі відкрили кримінальне впровадження за статтею 135 УК України. Санкція статті передбачає позбавлення свободи терміном на 2 роки. Хлопчик залишиться в лікарні аж поки працівники соціальної служби у справах дітей не направлять його до дитячого будинку Каменського.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Якщо ви стали свідком дорожньо-транспортної пригоди, надзвичайної ситуації, знайшли небезпечний предмет, тіло людини, побачили підпал або пожежу, повідомте за номерами 101, 102, 103.

Як повідомляв раніше Знай.ua В голові не вкладається: 8-річна дитина знесла малюка на автівці, "батьки дали побавитися"

Як писав Знай. ua Жахлива ДТП зі "швидкою" приголомшила всю Україну: знесли матір з дитиною

Раніше на Знай.ua "Смерть дитини була страшною": на Донбасі винесли вирок жорстокому збоченцю