У п'ятницю, 13 вересня до Дня міста у Дніпрі в сквері "Прибережний" відкриють незвичайний арт-об'єкт: аудіовізуальний лазерне шоу.

Про це повідомляє портал "tourdnepr".

Унікальність об'єкта в тому, що все буде транслюватися з берега через 500-метровий протоку річки на природному екрані — листяному масиві дерев, які ростуть на протилежному березі. Трансляція буде проведена з допомогою спеціальних програм. Лазерне та світлове обладнання створить незвичайне і красиве шоу, сценою для якого послужить вода й дерева. Шоу буде супроводжувати музика.

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз

"Vodafone" зробив важливе попередження, яке обурило українців – в чому причина

Власників банківських карток "візьмуть на олівець" – будуть відстежувати усі транзакції

Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила

У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло

Показати ще

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На День міста шоу буде на тему історії Дніпра, символів міста тощо. В інші ж дні сюжети шоу будуть розроблятися відповідно до пори року.

У світі немає аналогів такому шоу. Музичне лазерне шоу через річку з такої відстані роблять вперше.

Нагадаємо, що на очах у сотні людей відбувається повільне вбивство беззахисних звірів, які потрапили в руки байдужих мисливців за наживою.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" в селі Петропавлівська Борщагівка під Києвом спалахнула велика пожежа на складах з секонд-хендом.

Також портал "Знай.ua" писав, що на Великій Кільцевій, 4 у Києві загорівся цех у підприємства Електронмаш.