В мережі супермаркетів АТБ прокоментували інцидент з побиттям дівчини у Дніпрі.

Про це повідомляє Інформатор.

У суботу, 14 вересня дівчина в неадекватному стані громила на вулиці машини, приставала до людей і пробралася в закритий магазин. Після цього її жорстоко побили двоє чоловіків. Ця пригода сталася в приміщенні торговельного об'єкта "АТБ-Маркет", який знаходиться в стані реконструкції.

Також деякі місцеві ЗМІ повідомляли про те, що в бійці нібито взяли участь і співробітники мережі АТБ. У свою чергу у мережі супермаркетів спростувала цю інформацію, заявивши, що жодного працівника АТБ у приміщенні в момент бійки не було.


"Компанія "АТБ-Маркет" не займається будівництвом і реконструкцією торгових об'єктів. Всі роботи для компанії проводять підрядні організації, з якими оформляються відповідні договірні відносини. Підрядні організації мають у своєму штаті співробітників, які виконують будівельні роботи, а також функції з охорони будівельних майданчиків", — розповіли в прес-службі АТБ.

Нагадаємо, що в Дніпрі 26-річна дівчина викинула речі своїх друзів з вікна і втекла в одній спідній білизні.

Як повідомляв раніше Знай.uа грошей немає: під Харковом накрили аферистку з Укрпошти, видавала пенсіонерам порожні конверти

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що били і знімали на телефон: в Запоріжжі підлітки влаштували маленькій принцесі "стовп ганьби" - відео, яке змусить вас кипіти.