Військовий 93-ї бригади спалив російський паспорт, таким чином показав що потрібно зробити жителем окупованих територрий з паспортом окупанта.

Про це повідомляє прес-служба 93-ї бригади "Холодний Яр" в соціальні мережі.

Повідомляється, що військовослужбовець 93-ї бригади через довгий час нарешті отримав український паспорт. Після цього військовий відразу спалив паспорт країни-окупанта і зняв це на відео.

Як розповів військовий цей ролик - своєрідна інструкція того, що повинні зробити з російськими паспортами жителі окупованих територій.

Українці підтримали такий вчинок військового і почали залишати свої коментарі під відео. Деякі навіть іронічно зауважили що потрібно зібрати їх побільше, щоб було чим топити взимку.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Хороша ідея, чим топити, зберіть побільше", "Країна 404 згоріла", "Добрий вчинок, молодець", "Приємно дивитися", - такі коментарі залишили користувачі мережі під відео.

Нагадаємо, що в українській столиці помітили одну з рупорів Кремля за зйомкою сюжету для пропагандистського телеканалу.

Як повідомляв портал Знай.uа , 25-й член екіпажу захопленого українського буксира Яни Капу собака Джессі нарешті зустрілася із звільненими моряками.

Також Знай.uа писав про те, що український режисер Олег Сенцов заявив, що давав свідчення про тортури в полоні для Гаазького трибуналу.