Кілька тижнів тому в гуртожитку №2 "Дніпровської політехніки" сталося просідання. Через це довелося екстрено евакуювати всіх студентів, які перебували в будівлі. Через швидкі збори багато хто не зміг взяти з собою навіть найнеобхідніше, тому речі студентів так і залишилися в гуртожитку.

Коли припинилося просідання місцева влада заявила, що впустить студентів, щоб вони змогли забрати свої особисті речі, але через деякий час вони заборонили це робити. Таке рішення місцева влада аргументували тим, що просідання може повторитися і з міркувань безпеки краще не пускати туди студентів, передає ТСН.

Гуртожиток №2

Поки влада не отримає втішний висновок експертів, то нікого не пустять в будівля гуртожитку №2. Але навіть після цих висновків студентів не пустять в гуртожиток, їх речі винесуть спеціальні санітарні групи.

Зараз навколо будівлі встановили бетонний паркан. За словами будівельників, це дозволять проводити роботи і, нарешті, відкрити рух кварталом.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Нагадаємо, що дніпровських студентів, які мешкали в аварійному гуртожитку впустять, щоб забрати свої особисті речі.

Раніше портал "Знай.uа" писав, , що під будівлею другого гуртожитку НТУ "Дніпровська політехніка" в суботу, 5 жовтня обвалився асфальт.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що місцеві влади Дніпра прийняли рішення надати матеріальну допомогу студентам, які проживали в просевшем гуртожитку.