У Дніпрі вже кілька днів шукають безвісти зниклу жінку. Вона просто вийшла з дому і досі не повернулася, на зв'язок вона також не виходить.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі, в суботу, 19 жовтня 81-річна Орлянська Ольга Григорівна вийшла з дому і не повернулася назад. Правоохоронці розповіли, що на даний момент не відомо, куди могла податися літня жінка і де вона знаходиться зараз.

Родичі зниклої розповіли, що вона страждає провалами в пам'яті і часто не може згадати, як її звати і де вона живе. Рідні, небайдужі та правоохоронці вже другий день шукають бабусю, але досі безрезультатно.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Особливі прикмети зниклої: худа, невисокого зросту, сиве коротке волосся. Літня жінка була одягнена в темно-синій гольф, сірі штани і блакитні гумові тапочки.

Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цю жінку або ж знаєте щось про її місцезнаходження прохання повідомити про це на лінію 102 або за телефоном: (067) 281-77-53 — Юлія. Важлива будь-яка інформація про місцезнаходження жінки, адже на кону її життя.

Нагадуємо, що в Одеській області тривають пошуки чоловіка, який не повернувся додому з дачі.

Як повідомляв раніше портал Знай.uа, в центрі столиці, увечері 24 липня рятувальники дістали з озера Верховина тіло чоловіка.

Також портал Знай.ua писав,що в Одесі відбулася жахлива ДТП. Необачний водій Infinity задавив людину.