На Дніпропетровщині під час транспортування хворого він випав із задніх дверей швидкої допомоги.

Відповідне відео опублікували в спільноті в соціальній мережі Facebook "Просто Дніпропетровськ".

У Новомосковську Дніпропетровської області госпіталізували чоловіка, який випав на ходу з задніх дверей швидкої допомоги. Водій авто, який їхав за швидкою, зняв все це на відео. На щастя, йому вдалося зманеврувати і об'їхати чоловіка, який знаходився на проїжджій частині.

У коментарях під ці відео багато звинуватили працівників швидкої допомоги в халатності. Проте, очевидці цієї події стверджують, що чоловік сам винен у тому, що трапилося. Адже тоді він перебував у стані алкогольного сп'яніння він всіляко противився госпіталізації, а також при транспортуванні робив спроби будь-якими способами вийти з машини. Медики намагалися його втримати, але у них нічого не вийшло.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Медики розповіли, що в результаті падіння чоловік отримав сильний забій голови. Зараз його життю і здоров'ю нічого не загрожує.

Нагадаємо, що в Харкові біля супермаркету “Захват” на вулиці Клочківській пролунали постріли.

Раніше портал Знай.uа писав, що у Дніпрі водій маршрутки нахамив матері загиблого на Донбасі бійця, яка хотіла проїхати по пільговим посвідченням.

Як повідомляв портал Знай.uа , через надзвичайно великої кількості ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.