В мережі розкрили всю правду про ″подвиги″ одіозного дніпровського націонал-радикала Андрія Денисенка, який уміло ховається за маскою ″патріотизму″.

У Дніпрі голова обласної організації ″Правий сектор″ Андрій Денисенко добре відомий під прізвиськоом ″Андрій-Сторублів″. Взимку 2014 року під час штурму Дніпропетровської ОДА, він розіграв цинічний спектакль заради меркантильної мети - усунути від влади дійсно демократичні сили на догоду собі і своїм спільникам. У ході зіткнень постраждали невинні люди. Про це розповідає Facebook -спільнота ″У ритмі України″.

″Дніпропетровську ОДА, яка для місцевих була символом старого, поїденого брехнею і корупцією режиму, штурмували 26 січня. Спочатку протест перед держструктурою готували на день пізніше. Але плани з ніг на голову перевернув Денисенко під прізвиськом, яке говорить саме за себе ″Андрій-Сторублів″. Так він прагнув роз'єднати патріотичні сили″, - пише автор посту.

Повідомляється, що у кривавих подіях важливу роль зіграли силовики, з якими ″ Денисенка пов'язувала багаторічна взаємовигідна ″дружба″.

″Багато років Денисенко інформував органи про діяльність націоналістів області, продовжує це робити і до цього дня. Так і в 2014-му в СБУ потрапила інформація на активних учасників протесту, в будинках яких напередодні штурму пройшли обшуки. Це послабило демократичні сили″, - пише автор.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Протест перед ОДА готували на день пізніше, але плани з ніг на голову перевернув Денисенко. Він спровокував штурм за попередньою домовленістю з силовиками. Денисенко прекрсно знав, що в будівлі ОДА активістів чекали ″Беркут″ і ″тітушки″.

Протест жорстко придушили, в результаті травми отримали невинні люди, які потрапили під ″гарячу руку″.

Завдяки холоднокровному сценарію Денисенка ініціативу міцно взяли в свої руки цинічні представники старого режиму, відсторонивши дійсно демократичні сили. А після перемоги Революції Гідності Андрій Денисенко очолив обласну організацію Правого сектора.

″Шкода, що Денисенкові досі вдається обманювати стількох людей. Його дії спрямовані не на творення процвітаючої України, про яку ми всі мріємо, а на отримання влади і власне збагачення будь-якими методами″, - зазначають у пості.

Нагадаємо, кандидатку в депутати від "Правого сектора" звинувачують у жорстокому вбивстві

Як повідомляв портал Знай.ua, в російську в'язницю запроторили українця Романа Терновського нібито за причетність до "Правого сектора".

Також Знай.ua писав, на Львівщині знайшли мертвим колишнього главу "Правого сектора"