Мер Дніпра Борис Філатов вирушив у відпустку. Для відпочинку він вибрав Нову Зеландію, а в якості засобу пересування – мотоцикл. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Це був складний рік. Рік, що пройшов під знаком зміни влади. Рік щирих сподівань і відвертих розчарувань. Рік зрад і брехні.

Рік, в якому вороги не отримали бажаного, а дрібні душі ще раз показали, чого вони варті. Рік, у якому ще раз переконався, що справжніх друзів завжди дуже мало, але заради них варто жити і боротися. Рік позбавлення від остаточних ілюзій. Це був складний рік. Але не складніше інших», - написав дніпровський мер.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Facebook, Борис Філатов

«Всі довгих п'ять років, які я в політиці, я не підходив до мотоцикла. Тому що мотоцикл - це настрій. Це - мрія. Це - коли за спиною виростають крила. Сьогодні я рушив у дорогу. На двох колесах. По Новій Зеландії. Не поминайте лихом», - поділився переживаннями Філатов.

«Передавай привіт хобітам від мене, якщо зустрінеш, Борисе! І з святами!», «Будете в Нельсоні - телефонуйте. Кави поп'ємо», «Дивно, жодного коментаря про тариф на тепло і те, що де-то яма у дворі. Значить, ще не все втрачено», - коментують звернення Філатова його передплатники.

Нагадаємо, Філатов убезпечив себе від жорсткого троллінгу пранкери Джокера: "На руку Путіну".

Як повідомляв Знай.uа, Разумков відповів про зарплату для слуг народу в конвертах: "Буде корисно і правильно".

Знай.uа писав, львівські слуги народу звинуватили Гончарука у державній зраді: офіційне звернення.