У Дніпрі 10 січня очікується похмура, дощова погода. Весь день йтиме дрібний, надокучливий дощик, розповіли на сайті Sinoptik.

Опади припиняться ближче до вечора. Повітря протягом доби прогріється до 2-3 градусів тепла, і затримається на цій позначці.

Найхолоднішим цей день був у 1940 році, тоді промерзла до 38 градусів нижче нуля. А найтеплішим – у 1902 році, тоді був зафіксований температурний рекорд в 7,7 градусів тепла.

Погода в Україні 11 січня, Укргідрометцентр

У православній традиції 11 січня вшановують пам'ять 14 тисяч немовлят, убитих царем Іродом у Вифлеємі. У цей день наші прапрабабусі намагалися приділити особливу увагу своїм дітям, пригощаючи їх смакотою і розповідаючи казки.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Молоді люди традиційно відправлялися на вечорниці, де знайомилися, співали, танцювали і весело проводили час.

В цей день помічали погоду за вітром – північні пориви обіцяли лютий мороз, особливо якщо небо при цьому залишалося ясним і безхмарним. Вітер із заходу ніс з собою швидке потепління і затяжні дощі.

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.

Також портал Знай.uа писав, що в українських Карпатах на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря становить -11 градусів морозу.