У Дніпрі сталася страшна трагедія – маленькій дитині вибухом відірвало руку. Про це повідомляють у «Інформаторі».

Наголошується, що все сталося сьогодні, 29 лютого, вранці, близько 11:00, на Рубіновому бульварі. Восьмирічний хлопчик гуляв у посадці неподалік від свого будинку і знайшов невідомий предмет. Припускають, що це міг бути фрагмент снаряда часів Другої світової війни. Малюк, нічого не підозрюючи, вдарив по знайденій залізці цеглою.

Пролунав потужний вибух, в результаті якого дитина отримав численні поранення.

На місце події викликали правоохоронців, вибухотехнічну лабораторію, швидку допомогу та працівників відділу ювенальної превенції.

Дитину у важкому стані госпіталізували в реанімаційне відділення обласної дитячої лікарні на вулиці Космічній.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

За попередніми оцінками лікарів, хлопчику вибухом відірвало ліву руку, осколками зрешетило ноги і ліве стегно. Крім того, малюк отримав відкриту травму живота.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом. Автомобіль марки "BMW" влетів на місцеву АЗС і врізався в бензовоз, який там стояв.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. Копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані, пропонував патрульним нестандартну хабар.