У Дніпрі влада зважилися на небувалий крок - запуск громадського транспорту. З 18 травня у місті запрацюють 19 автобусних маршрутів. В цілому громадський транспорт будуть запускати поетапно. Про це пише Дніпровська панорама з посиланням на Департамент транспорту та інфраструктури міської ради Дніпра.

З понеділка 18 травня почнуть курсувати наступні маршрути №1, 9, 15, 18, 22, 25, 31, 37, 48, 55, 58, 59, 73, 95, 101А, 127, 149, 155 і 156. З 19 травня вівторка відновить роботу і маршрут №5. При цьому в мерії наголосили, що відновлення роботи транспорту не означає пом'якшення або скасування карантинних обмежень. В тому числі, не зміняться і правила перевезення пасажирів. В салони маршруток і автобусів будуть допускатися лише пасажири, які мають засоби індивідуального захисту - маску та рукавички, а також спеціальний пропуск і паспорт.

Фото: Департамент транспорту та інфраструктури міської ради Дніпра

Варто відзначити, що тижнем раніше з 12 травня в Дніпрі поновили рух автобусні маршрути 2, 4, 10, 21, 21Б та інші. Таким чином місто повністю охоплено громадським транспортом. Це дозволить жителям Дніпра швидше добиратися на роботу за наявності необхідних документів.

Раніше в Дніпрі виявили зловмисників, які причетні до вчинення злочинів, які кваліфікуються, як терористичні акти. Ватажком виявився житель Дніпра за прізвиськом "Арієць".

Популярні новини зараз

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Нагадаємо, Знай писав раніше, що в Дніпрі схопили підозрюваного у проведенні терактів.

Знай повідомляв про те, що у Києві зник чоловік з променистою посмішкою і лисиною.

Нещодавно Знай передавав, що кияни вистежили підривників банкоматів і передали копам.