Величезна собака ледве не вбила дворічну дитину і лише дивом не сталося біди. Тварина зірвалося з ланцюга і вкусила дитину, поки мама розмовляла з сусідкою. Про це пише Дніпровська панорама.

Подробиці інциденту жахають. Мама з маленькою донькою зайшла у двір до сусідки в селі Іванівка. Поки мама з сусідкою говорили собака зірвався з ланцюга і вчепився в обличчя дворічної дитини. Дорослі були поруч, тому змогли втихомирити пса і надати допомогу дитині.

Пізніше з'ясувалося, що маму і дитину госпіталізували в найближчу лікарню і наклали два шви. На щастя, життю і здоров'ю дівчинки нічого не загрожує.

Варто відзначити, що собаки не тільки є загрозою, але і здійснюють подвиги. Український пес з буксира "Яни капу", захопленого в Криму росіянами, нещодавно повернувся в Україну. Історія його перебування в полоні оригінальна. Собака вкусила російського військового. Українські моряки розповіли про всі секрети Джессі, яка є членом команди і корабельним псом вже у другому поколінні.

Крім того, собаки допомагають людям пережити карантин. Тварини з радістю виконують навіть домашні доручення власників. У Мексиці чоловік послав свого пса в магазин за чіпсами, а тварина впоралася на ура. Все сталося завдяки записці, яку господар прикріпив до ошийника вихованця.

Популярні новини зараз

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Україну повернулася і приступила до своїх обов'язків собака Джессі з буксира "Ни капу".

Знай писав, що карантин змусив чоловіка відправити собаку в магазин за чіпсами.

Нещодавно Знай повідомляв, що львів'ян атакую зграї здичавілих собак.