Для бізнесменів Дніпра продовжили дію зниженої ставки єдиного податку до 30 червня. Таке рішення прийняли під час 57-ї чергової сесії міськради. Депутатський корпус підтримав це рішення одноголосно.

Про це повідомляє Інформатор Гроші.

Мер Дніпра Борис Філатов відзначив, що в умовах пандемії та економічної кризи в мерію звертається чимало підприємців з проханнями про допомогу, в тому числі щодо зниження податкового навантаження:

"Ми йдемо їм назустріч - у межах компетенції місцевого самоврядування. Сьогодні продовжили ще на місяць так звану податкову пільгу для ФОП першої і другої категорій",- сказав Філатов.

Борис Філатов, фото Facebook

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Ще майже півтора місяця понад 22 тис. міських ФОПів зможуть отримати пільгу. Так, для бізнесменів першої групи платників податків ставка на період з 1 травня по 30 червня становитиме 0%. Друга група буде платити на половину менше.

Нагадаємо, що ще 22 квітня на сесії міської ради Дніпра чиновники прийняли рішення надати допомогу малому бізнесу Дніпра у вигляді пільги на сплату єдиного податку для підприємців 1-ї та 2-ї групи єдиного податку.

"Це рішення прийнято поки на місяць, і будемо дивитися за розвитком ситуації: скасують карантин — будемо дивитися далі, не скасують — будемо продовжувати пільги підприємцям", — прокоментував рішення мер Дніпра Борис Філатов.

бізнес в Україні, фото Pxhere

Тепер цю пільгу продовжили.

Підприємці 1-ї групи — дрібні торгові точки з оборотом до 300 тисяч гривень в рік. Таких у місті майже 3500 чоловік. 2-я група — більш великий бізнес з річним доходом до 1,5 мільйонів гривень, а таких у місті близько 18 тисяч.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Грошова допомога українцям після карантину — скільки отримають діти, Фопи і лікарі

Як повідомляє портал «Знай.ua» Втратили через пандемії роботу українці дожили до допомоги — як і скільки громадяни отримують "на руки"

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові разьяренные бізнесмени "Барабашово" оточили поліцію, на Кернеса надії немає