У Дніпрі невідомі кинули годуючу кішку з новонародженими кошенятами на будівництво, в слідстві чого мати була розчавлена екскаватором. Про це повідомляє видання "Інформатор", посилаючись на сторінку міні притулку "МИ ЗА ПРАВО НА ЖИТТЯ" в Facebook.

За інформацією видання, невідомі "люди" викинули кішку і кількох новонароджених кошенят на найближче будівництво на погибель. На щастя, тварин виявили волонтери, які забрали їх у міні притулок і почали їх виходжувати, вигодовувати, стерилізувати і шукати їм новий будинок. "Інформатор" відзначає, для того щоб не вбивати приплід, можна просто стерилізувати або каструвати своїх вихованців – це нескладно і недорого.

У Дніпрі годує кішку з кошенятами викинули на будівництво на погибель / скріншот з відео

Як пише адміністрація міні притулку "МИ ЗА ПРАВО НА ЖИТТЯ", двох кошенят виявили, коли ті слабенько кричали вночі від голоду, а сили їх були під кінець. У притулку написали, що тваринам не було й двох тижнів, а вони вже встигли відчути на собі "принади" вуличного життя. Напередодні вранці екскаватор розчавив їх мати – годуючу кішку. Причому вбивство сталося непомітно, адже техніка величезна і голосно реве під час роботи. Вже по закінченню зміни чоловіки з будівництва почули крики кошенят.

Волонтери повідомили, що їх залишилося лише двоє, а решта загинули від голоду й холоду. Кошенят знайти вдалося з труднощами, оскільки вони були заховані під тілом мами кішки під палями, глиною і щебенем. Будівельники намагалися їх якось зігріти та нагодувати, однак пізніше плюнули і просто пішли.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

У притулку повідомили, що зараз кошенята ледве-ледве триматися в клініці, їх будуть годувати і гріти. А оскільки на їх опікою знаходиться багато подібних тварин, волонтери просять усіх небайдужих допомогти їм фінансово.

Пост дніпровського міні притулку в Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше у Дніпрі з'явилися собаки еко-активісти.

Як повідомляв портал Знай.иа, дніпровський фотограф відобразив білку-акробатку.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі спортсменка відбивалася від собаки камінням.