В Україні 16-річна дівчинка-підліток народила дочку вагою 690 грамів і всім серцем бажає врятувати її життя. Про це розповіли на порталі "Дніпровська панорама” посилаючись на пост волонтерки Злати Некрасової в соцмережі Facebook.

Волонтерка повідомила, що медики Дніпра прийняли пологи у дівчинки 16-ти років на 31-му тижні вагітності. У дівчинки була затримка розвитку плода і медикам довелося робити кесарів розтин. В результаті вони дістали дитину вагою 690 грамів.

На рідних дівчинки розраховувати не доводиться. Мати страждає алкоголізмом, а з батьком підліток не спілкується. Єдиний люблячий член сім'ї це бабуся, але вона паралізована і не може нічого зробити.

"Сьогодні о 8 ранку мені подзвонила дівчинка 16 років, у голосі тремтіння і відчай! Їй зробили кесарів на 31 тижні вагітності, дістали дитинку вагою 690 грамів. У неї була затримка розвитку плода( Мама рожениці п'є, з батьком дівчинка не спілкується, бабуся яка могла б їй допомогти-паралізована!" - написала Злата Некрасова.

Волонтери просять допомоги всіх небайдужих.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

В кінці повідомлення Злата Некрасова залишила рахунок, на який йде збір коштів для допомоги дитині.

"Дуже прошу Вашої підтримки. Ставте + в коментарях хто з нами. Спасибі за те, що Ви є. 5168745605216552 Тільки разом! Прошу максимальний репост!" - закінчила звернення волонтерка.

Нагадаємо, що мама важко хворої дівчинки з Тернополя просить про допомогу.

Як повідомляв портал "Знай.иа" 12-річний хлопчик придумав, як допомогти лікарям.

Також Знай.иа" писав, що у Львові недобудований будинок забрала життя дитини.