З понеділка, 25 травня, у Дніпрі відновлять роботу автовокзали приміського і міжобласного призначення в якості нового етапу пом'якшення карантину. Про це повідомляє видання "Дніпровська панорама", посилаючись на повідомлення управління транспорту ДнепрОГА.

Повідомляється, що з понеділка будуть функціонувати всі автовокзали мережі "ДОПАС" у Дніпропетровській області, а також автостанція "Лівий Берег". Для того, щоб максимально убезпечити процес перевезень, керівництво автостанцій встановило у кожного виходу на платформу ємність з антисептиком, завдало спеціальну розмітку біля кас для дотримання дистанції 1,5 метра, а також прибрало лавки із зали очікування.

У Дніпрі відновлять роботу автовокзали / фото: Дніпровська панорама

Крім цього, для охорони, касирів і диспетчерів був проведений інструктаж про дотримання санітарних норм. Тепер, в автобуси не будуть допускатися особи без наявності індивідуальних засобів захисту у вигляді маски/респіратора.

По більшій частині з Дніпра курсуватимуть внутрішньообласні рейси. Автобуси їхатимуть до Підгороднєго, Новомосковська, Павлограда, Межової, Обухівки, Царичанки, Петриківки, Кам'янського, Кривого Рогу та інших населених пунктів.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

У Дніпрі відновлять роботу автовокзали / фото: Дніпровська панорама

Адміністрація автовокзалу рекомендує пасажирам купувати квитки в онлайн-режимі через сайт www.24bus.com.ua однак касами все ж буде можливість скористатися.

Нагадаємо, що в Дніпрі маршрутник підкорив серця городян незвичайним видом.

Як повідомляв портал Знай.иа дніпровські маршрутники відмовляються безкоштовно перевозити пільговиків.

Також Знай.иа писав, що в Дніпровському міськраді пояснили, коли відновлять роботу громадського транспорту для всех.