Стало відомо про те, що в Дніпрі пропав офіцер збройних сил України, і вже більше трьох місяців його продовжують шукати.

Таким чином, повідомляється, що в місті Дніпро, вже кілька місяців тривають пошуки військовослужбовця Євгена Сенніка. В останній раз його бачили 19 лютого, і по сьогоднішній день про нього нічого не чутно.

У Дніпрі шукають чоловіка більше трьох місяців, фото: вільний джерело

Як відомо, того дня він їхав на роботу і зник. В останній раз його бачили в районі Березинки на ж/м Фрунзенський, як повідомив інформаційний портал Информартор. Де він зараз і з ким – невідомо. З ним немає ніякого зв'язку, телефон відключений. Рідні та близькі сильно стурбовані станом чоловіка, і вони не знають що їм навіть думати.

Працівники правоохоронних органів попросили придивитися на фотографії, раптом, хтось бачив чоловіка, або ж володіє якоюсь інформацією, де він зараз знаходиться. Ось номери телефонів, за якими можна звернутися в такому випадку: 067-142-40-14 або ж 102.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Нагадаємо, що раніше співробітники правоохоронних органів заявили про те, що останнім часом все частіше стало пропадати людей, і найчастіше, це підлітки, які йдуть з дому із різних причин. Але, в більшості випадків вони або повертаються, або їх знаходить поліція.

Нагадаємо, раніше на Львівщині зникла згорблена пенсіонерка у фіолетовому халаті.

Як повідомляв портал Знай.іа, у Києві вже кілька днів шукають безвісти зниклого чоловіка.

Також Знай.іа писав, що на Львівщині розшукали 70-річного чоловіка, який зник більше двох тижнів тому.