У Дніпрі невідомі вандали обмалювали арт-об'єкт "Синя рука", який встановлений біля театру опери та балету на проспекті Яворницького. Відповідне фото опублікував Telegram-канал "Х**вий Дніпро".

Арт-об'єкт "Синя рука" подорожує по Україні вже третій рік, і після Києва та Миколаєва його встановили у Дніпрі в центрі міста біля театру опери і балети. Однак не всі мешканці оцінили задум румунського скульптора, висуваючи різні припущення, включаючи руку Леніна, рукавичку на банці з домашнім вином та інше.

Але поки одні висловлюють незадоволеність і нерозуміння словами, інші пішли далі. Нещодавно на скульптурі з'явився нецензурний напис, який був зроблений невідомими вандалами. Звичайно ж, незабаром її змиють з "синьої руки", проте цей вчинок відмінно показує "культурність" деяких жителів міста.

У Дніпрі вандали обмалювали Синю руку / фото: t.me/hyevuy_dnepr

Варто зазначити, що автором "Синьої руки" є румунський скульптор Богдан Раца, який назвав свій твір Middle Way. За задумом, гігантська синя рука повинна символізувати дружбу, спілкування, надію і людяність. Арт-об'єкт подорожує по різних містах України в рамках проекту румунського посольства Moving Monuments. Так, у 2018 році скульптура була в Києві, а в серпні 2019 року – в Миколаєві, і в грудні 2019 – в Дніпрі.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Нагадаємо, раніше в Дніпрі бабусі викрали квіти з клумби біля свого будинку.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі працівники комунального підприємства залатали діряву трубу за допомогою ніжок від дерев'яної табуретки.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі відключать воду у зв'язку з перекладанням мережі водопостачання в районі парку Шевченка.