У місті Кам'янське, Дніпропетровської області, співробітники Національної поліції оголосили про підозру чоловіку, який шахрайським способом заволодівав грошовими коштами пенсіонерів. Про це повідомляє прес-служба ГУНП Дніпропетровській області на офіційному сайт.

Співробітникам поліції вдалося встановити схему, згідно з якою працював шахрай. Чоловік приходив у відділення банку і пропонував свою допомогу пенсіонерам в оплаті комунальних послуг через термінал самообслуговування. Наївні пенсіонери приймали пропозицію шахрая, віддаючи йому гроші та банківську картку.

В Кам'янському оголосили про підозру шахраєві, який розводив пенсіонерів на гроші / скріншот з відео

У цей час, перед тим як оплатити комунальні платежі, він непомітно авторизувався зі своєї картки, оплачував всі комунальні платежі і віддавав пенсіонерам квитанцію про проходження платежу. Як тільки потерпілі залишали банк, чоловік дзвонив в службу підтримки банку і говорив, що відправив гроші помилково, повертаючи їх назад на свій рахунок.

На даний момент правоохоронцям вдалося встановити особу двох постраждалих від дій шахрая. Поліція продовжує вести розслідування, встановивши всіх потерпілих.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до обмеження волі строком до трьох років.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі накрили банду "чорних ріелторів".

Як повідомляв портал Знай.иа на Дніпропетровщині засудили чоловіка, який причетний до загибелі 13-річної дівчинки.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі декан престижного університету вивіз із школи повний багажник "добра".