Національна поліція в Дніпропетровській області розшукує 16-річного хлопця, який зник кілька днів тому. Про це на офіційному сайті повідомляє прес-служба відомства.

Зниклого хлопчика звуть Владислав Андрєєв, йому 16 років. Останній раз його бачили рідні в середу, 27 травня, близько 17:00, коли той вийшов з дому, з тих пір він не виходив на зв'язок. Поліція просить уважно подивитися на фото: можливо, ви десь бачили хлопця.

У Дніпрі розшукують 16-річного хлопця / фото: ГУНП в Дніпропетровській області

Прикмети: хлопчик виглядає на 12-13 років, зріст – 165 см. За статурою він худорлявий, має русявий колір волосся, коротку стрижку, сіро-блакитні очі. З особливих прикмет батьки відзначили наявність опіку на лівій щоці і незначний дефект на лівому вусі.

Був одягнений в сіру кофту з чорними смужками, сіру безрукавку, сині джинси і чорне взуття. При собі Владислав мав синій спортивний велосипед і мобільний телефон.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Поліція просить повідомити інформацію про місцезнаходження Владислава за телефонами (093) 446-56-27, (067) 708-30-94 або на лінію «102».

Варто нагадати, що вже кілька днів у Дніпрі та області розшукують 28-річного чоловіка, який виїхав з Синельникове в Харків. На даний момент Максим Волошин не виходить на зв'язок з рідними, а про його місцезнаходження нічого невідомо. Родичі вже звернулися в поліцію і написали заяву.

У Дніпрі пропав 28-річний чоловік / фото: facebook.com/groups/dneprgram

Будь ласка, придивіться до фото і згадайте, чи могли Ви десь бачити цієї людини. Будь-яка інформація може бути корисною. Якщо вам відомо що-небудь про те, де може перебувати чоловік, будь ласка, повідомте за цими номерами: (073) 550-30-10; (073) 708-88-05; (093) 201-20-00.

Нагадаємо, що в Дніпрі вже більше трьох місяців розшукують офіцера ЗСУ.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Кам'янському 3-річна дівчинка втратила маму.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі рідні вже збилися з ніг у пошуках 82-річної бабусі, яка ховалася за шторою.