У Миколаєві городянин виявив у місцевому секонд-хенді футболку, на якій зображений російський герб. Про це повідомляє миколаївський новинний канал "NK News" на своїй сторінці в Facebook.

В Миколаєві в магазині одягу продавалася футболка з російською символікою / скріншот з відео

Повідомляється, що в миколаївському секонд-хенді "П'ятак" один з покупців виявив футболку, на якій зображений герб Російської Федерації і є напис: "Росія. Вічно вірний".

Чоловік, який почав знімати відео, звернувся до продавчині в торговому залі поцікавившись, що робить така футболка у них на прилавку. Жінка Надія спочатку навіть не зрозуміла в чому проблема, подумавши, що претензія виникла через жіночий фасон. Однак, коли покупець пояснив, у чому справа, продавчиня почала відмовлятися заявляючи, що ніякої війни з Росією в України немає.

Яка війна? У кого війна? Я з Росії, у мене ніякої війни ні з ким немає. Я сама росіянка. Я 40 років в Україні живу, у мене ворогів немає, у мене всі люди брати, - заявила Надія.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Після таких слів городянин звернувся до адміністратора магазину, який зрозумів позицію покупця і після дзвінка керівництву прийняв рішення зняти футболку з продажу, дозволивши чоловікові викинути її у смітник.

Нагадаємо, раніше в Кам'янському поліція оголосила про підозру шахраєві, який обчищав людей похилого віку.

Як повідомляв портал Знай.иа стали відомі нові подробиці розстрілу прокурора в Кривому Розі.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі медики залишили пацієнта гинути в коридорі на підлозі, відео.