У Дніпрі місцева влада вирішили відкрити три пляжі. Городяни зможуть відвідати їх і навіть відкрити купальний сезон. З 1 червня для жителів Дніпра стануть доступні 3 пляжу з 20. Про це пише Дніпровська панорама.

На даний момент в Дніпрі і Дніпропетровській області визначено 11 комунальних пляжів. Всього в області їх налічується 20, в тому числі і комунальні. Також є 8 баз відпочинку (1 комунальна, 1 державна та 6 приватних) та 1 дитячий табір.

У перший день літа відкриється три пляжу в Дніпрі. Це буде Центральний парк культури і відпочинку ім. Т. Р. Шевченка, пляж в паркет Сагайдак, а також пляж у Парку культури та відпочинку Придніпровський.

Міські пляжі Дніпра Фото: скріншот

Крім цього, жителі Дніпропетровської області зможуть також відкрити купальний сезон. Так в Кривому Розі відкриються 3 пляжу, в Павлограді 1 пляж, в Верхньодніпровську 1 пляж, в Новомосковську, Нікополі та Зеленодольську по 1 пляжу.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Відкриття пляжів офіційно здійснюється після перевірки дна ріки працівниками рятувальної служби на предмет наявності стороннього сміття. В результаті цієї роботи в області відкриті для відпочинку жителів 40-42 зони, які пройшли перевірки співробітниками ДСНС.

У Дніпрі школярі відзначилися оригінальною витівкою. Вони вирішили наплювати на карантин і відзначити випускний і останній дзвінок в ресторані швидкого харчування. Школярі приїхали до ресторану на мікроавтобусі, але їх в зал не пустили. Молоді люди в ошатних сукнях і костюмах перекусили на вулиці і відправилися гуляти далі.

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпрі школярі влаштували собі випускний, незважаючи на карантин.

Знай повідомляв, що в Дніпрі згорів трамвай.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі перекриють центральну вулицю.