У четвер, 4 червня, в Дніпропетровську на житловому масиві Тополя-3 під житловим будинком виявили бездиханне тіло жінки, яка попередньо випала з вікна. Про це повідомляє видання "Інформатор", надавши кадри з місця події.

В Дніпрі з вікна 4 поверху випала жінка / фото: Інформатор

Відомо, що тіло було знайдено близько 4:50 ранку в четвер, 4 червня. Інцидент стався в 9-поверховому житловому будинку на житловому масиві Тополя-3 в будинку №30. Попередньо, 65-річна жінка випала з вікна 4 поверху, що стало для неї фатальним. Передсмертної записки або документів при ній не було виявлено.

На місце події прибув син загиблої, однак пояснити, що стало причиною такого вчинку він не зміг. На даний момент судово-медичні експерти і співробітники правоохоронних органів з'ясовують подробиці нещасного випадку.

В Дніпрі з вікна 4 поверху випала жінка / фото: Інформатор

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Варто нагадати, що в середу, 3 червня, у Дніпрі з Нового мосту мала намір зістрибнути юна дівчина. Повідомляється, що вона наковталася антидепресантів і зателефонувала в поліцію, повідомивши, що зараз буде стрибати.

Поки дівчина спілкувалася з диспетчером поліції, на місце події вже виїхав наряд правоохоронців, швидка допомога і рятувальники. Оператору вдалося умовити її не стрибати. По приїзду поліцейські заспокоїли постраждалу та передали її в руки медиків, які в свою чергу доставили її в лікарню.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі таксист втратив свідомість за кермом і ледь не убив вагітну пасажирку.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі двоє невідомих жорстоко побили лежачого хлопця.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі засудили жінку, яка замовила вбивство колишнього чоловіка.