У понеділок, 8 червня, в центрі Дніпра загорівся колишній квітковий ринок, розташований по вулиці Барикадній. Про подробиці події розповідає прес-служба ДСНС у Дніпропетровській області.

У Дніпрі загорівся колишній квітковий ринок / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

Повідомляється, що в понеділок, 8 червня, близько 8:40 на гарячу лінію "101" надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Барикадній в Соборному районі Дніпра. На місце події вирушили рятувальники 1, 2 і 3-ї бригад державних пожежно-рятувальний частин 8-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС в Дніпропетровській області. На місці працювало 5 одиниць рятувальної техніки.

За інформацією очевидців, поліція відгородила місце пожежі, тому водіям варто обирати альтернативний шлях руху.

Як повідомив глава ДСНС в Дніпропетровській області Андрій Кульбач, пожежу було ліквідовано вже о 9:25. Займання почалося в недіючому приміщенні колишнього квіткового ринку. На щастя на момент події в будівлі не було людей, обійшлося без постраждалих. Загальна площа пожежі склала 150 кв. м. Розбиратися в причинах події будуть правоохоронні органи.

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

У Дніпрі загорівся колишній квітковий ринок / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

Відомо, що на цьому місці раніше функціонував квітковий ринок, проте він переїхав в інше місце, а на цій площі зведуть ТЦ. Нові власники території розповіли, що у приміщенні вже давно спостерігалися проблеми з проводкою, тому її замикання може цілком виявитися причиною займання.

Екологи відзначили, що продукти горіння можуть бути вкрай небезпечними для здоров'я, тому жителям найближчих будинків стоїть щільно закрити вікна і провести у квартирі вологе прибирання.

Нагадаємо, раніше дніпрянам вдалося зняти групу перехожих – чоловіка і жінку – які розбивали вітрини на одному з проспектів міста.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі чоловік відкусив вухо братові.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі затримали спритного домушника, на рахунку якого напевно не одна квартирна крадіжка.