Мешканка Дніпра рано вранці звернулася до рятувальників за допомогою – в її квартирі невідомим чином опинився кажан. Про подробиці події повідомляє прес-служба ДСНС у Дніпропетровській області.

Повідомляється, що інцидент стався в середу, 10 червня. О 04:24 мешканка Дніпра звернулася на гарячу лінію Служби спасіння "101" повідомивши, що в її квартиру залетів кажан. На допомогу вирушили співробітники аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Прибувши в багатоповерховий будинок по вулиці Коробова в Новокодацком районі Дніпра рятувальники за допомогою підсадки зловили рукокрилого і відпустили на свободу. До операції залучили 5 чоловік особового складу та 1 одиницю техніки Головного управління ДСНС в Дніпропетровській області.

У Дніпрі рятувальники зловили кажана, яка залетіла в квартиру / скріншот з відео

Варто нагадати, що в Чечелівськоу районі Дніпра рятувальники забрали гадюку, яка заповзла в квартиру на 7 поверсі житлового будинку. По прибуттю рятувальники виявили, що плазун забився в куток на кухні, а його приблизна довжина оцінюється в 1 метр.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Змію оперативно зловили з допомогою спеціального пристосування, помістили в бочку і вивезли за межі міста, де і відпустили на свободу.

У Дніпрі змія залізла в квартиру на 7 поверсі житлового будинку / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

Нагадаємо, раніше дніпряни помітили білку, що поїдає шовковицю.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпропетровській області в селі Військове місцеві жителі вперше в цьому році виявили цикад.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі кіт два тижні терпів знущання садистів, а тепер потребує допомоги.