Дніпровський мер Борис Філатов прокоментував скандальний обід "Слуг народу" в ресторані "Репортеръ" в Дніпрі. Відповідний пост міський голова опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Відомо, що в понеділок, 22 червня, члени партії "Слуга народу" спільно з головою Дніпровської ОДА пообідали на 18 тисяч у ресторані "Репортер' " в Дніпрі. Крім величезного рахунку за італійські делікатеси, суспільство було обурене грубим порушенням карантину.

Борис Філатов не зміг змовчати з цього приводу, написавши пост для своєї сторінки у Facebook. У публікації мер зазначив, що "політика – взагалі брудна штука", що змушує чиновників щодня йти на угоди з совістю. А нова влада в особі "Слуг народу" принесла в українське суспільство повну аморальність.

Це тоді, коли оголошуєш себе «слугою народу», а ведеш себе як «господар життя», - підкреслює Філатов.

Міський голова нагадав суспільству про безліч "зальотів" правлячої фракції, пов'язані з продажем собак за газ, виклик повій в парламенті, включення до складу партії гвалтівників і багато іншого. Він також звинуватив Володимира Зеленського у порожніх звинуваченнях і брехні суспільству.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Ті, хто сьогодні прийшов у владу, принесли в неї стандарт абсолютної аморальності. І не бачити цього може тільки сліпий. Мені вже давно з ними все зрозуміло і тому я волію не зайвий раз праведно обурюватися, а спокійно готуюся до боротьби, - уклав мер Дніпра.

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що Борис Філатов послав центральну владу.

Як повідомляв портал Знай.иа, Зеленський не приїхав до медиків, які чекали його в лікарні Мечникова.

Також Знай.иа писав, що Борис Філатов заявив про те, що в Міській раді відбулися обшуки.