У Дніпропетровській області в селі Військове 9-річна дитина зіткнулася з підлітковою жорстокістю – троє дітей побили хлопчика, а їх батьки заперечують подію. Про це розповіла мати постраждалої дитини Інна Шебета для видання "Днепр вечерний".

Жінка розповіла, що 22 червня на її 9-річного сина Богдана напали троє підлітків – 15-річний хлопець та дівчинки 10 і 12-ти років. За версією кривдників, їм не подобалося, як дитина з ними дружилав. Батьки підтверджують цю версію і відмовляються приймати провину своїх дітей, погрожуючи матері постраждалого хлопчика.

Під Дніпром підлітки побили 9-річного хлопчика / фото: Інна Шебета

Інна Шебета повідомила, що в той день Богдан гуляв у дворі з 6-річним братом і ще двома сусідськими дітьми 5 і 6-ти років. Неподалік від них гуляли вищезазначені підлітки. Через якийсь час до хлопчика підійшла 12-річна дівчинка і сказала, що 15-річний хлопець кличе його на стрілку.

Коли той підійшов, кривдник почав обзивати і принижувати Богдана, в слідстві чого хлопчик штовхнув хлопця в плече. У відповідь підліток почав бити його кулаками по скроневій частині, а також пнув ногою в грудну клітку. За його словами, він хотів помститися хлопцеві за всі роки, що його знає.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Мати постраждалого заявила, що вони разом гуляли в минулому році, однак бачилися не часто, оскільки підліток з інтернату, а свого сина вона не випускає за межі двору. Батьки кривдників заявили, що їхні діти не винні, хамлять і погрожують. Зараз Інна отримала висновок судово-медичного експерта і написала заяву в поліцію.

Під Дніпром підлітки побили 9-річного хлопчика / фото: Інна Шебета

Батьки тих дітей кажуть, що мого сина побили заслужено, хамлять, стверджують, що ми самі в усьому винні. Прикро за сина, він неконфліктна дитина, дуже довірливий і добродушний, його часто ображають, а він все прощає і знову гуляє і спілкується з кривдниками. А зараз мені передали, що мама дівчинки, яка попросила побити Богдана, вступає в змову з іншими батьками з метою звинуватити мою дитину, що він ногами і руками бив її, а 15-річний хлопець заступився. Вимагають, щоб я видалила всі публікації і вибачилася перед ними, - додала мама побитої дитини.

Під Дніпром підлітки побили 9-річного хлопчика / фото: Інна Шебета

Нагадаємо, що в Дніпрі відкриють центр для допомоги жінкам, постраждалим від домашнього насильства.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі сталося смертельне ДТП за участю вантажівки і мікроавтобуса.

Також Знай.иа писав, що у Кривому Розі затримали злочинну групу, яка займалася здирництвом.