У центрі Дніпра на площі біля обласної ради та Обласної адміністрації з'явилася плита з ім'ям міського голови Бориса Філатова, однак через півдня зникла. Відповідні знімки стали публікувати користувачі соцмереж.

Відомо, що 24 червня біля Дніпропетровської ОДА з'явився червоно-чорний прапор, який Борис Філатов назвав політичною акцією. Нещодавно, під прапором хтось встановив плиту з ім'ям мера, проте вона через півдня кудись таємниче зникла. Городяни поняття не мають, хто її встановив, навіщо і куди вона зникла.

"Цей червоно-чорний прапор – символ боротьби за незалежність Батьківщини урочисто піднято 28 травня 2020 року, патріотичним товариством під партонатом міського голови Дніпра Бориса Філатова", - йдеться у написі на плиті.

У Дніпрі з'явилася і зникла плита з ім'ям Борис Філатова / фото: соцмережі

Відомо, що спочатку червоно-чорний прапор був піднятий біля стін Міської ради на прохання ветеранів АТО, проте вже на наступний день його зняли. Незадовго ді цього Облдержадміністрації підняли такий же прапор, тільки ось він тримається досі. Борис Філатов пояснив, що встановлення прапора ініціювали громадські діячі з-за того, що поруч, у парку ракет, червоно-чорний прапор був знятий і переданий в музей місцевого самоврядування.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі збільшать штрафи за неправильну утилізацію сміття.

Як повідомляв портал Знай.иа Борис Філатов прокоментував скандал з участю Галини Третьякової.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі відкриють центр для допомоги жінкам, постраждалим від домашнього насильства.