В місті Новомосковськ Дніпропетровської області 42-річний чоловік в ході конфлікту підстрелив 24-річного хлопця, який пізніше помер у лікарні. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП у Дніпропетровській області.

Повідомляється, що інцидент стався в неділю, 28 червня, близько 16:30 у Новомосковську на вулиці Гетьманській. 42-річний чоловік почав чіплятися до перехожих, погрожувати, кричати і лаятися. Це помітив 24-річний хлопець, який вирішив втихомирити дебошира.

В результаті конфлікту, нападник дістав вогнепальну зброю і зробив кілька пострілів. Перша куля пролетіла повз, проте друга потрапила в молодого хлопця. Захисник повалився на землю, а бешкетник поспішно зник з місця події.

Загиблий в ході стрілянини у Новомосковську / фото: Інформатор

Хлопця терміново доставили в Новомосковську центральну лікарню. Лікарі діагностували у нього вогнепальне проникаюче поранення в паховій області з правого боку. Оскільки куля потрапила в артерію, потерпілий втратив багато крові. Згодом медики повідомили про смерть хлопця.

Популярні новини зараз

Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Показати ще

Правоохоронцям вдалося розшукати нападника і затримати його. Як з'ясувалося, чоловік перебував на обліку в психіатричному диспансері. Поліція також вилучила зброю, з якого були здійснені постріли. Ним виявився стартовий пістолет "STALKER", який кустарно переробили для відстрілу набоїв травматичної дії. Його направили на експертизу.

Зловмиснику вже повідомили про підозру у ч. 4 ст. 296 (хуліганство із застосуванням зброї) і ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що в Дніпрі поліція виявила труп зниклого чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі мотоцикліст збив жінку і зник.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром втопився 2-річний хлопчик.