У Дніпрі на Січеславській набережній з'явилося нове графіті, присвячене борцю за українську незалежність Роману Шухевичу. Про це розповів активіст Андрій Куліш на своїй сторінці в Facebook.

Кожен дніпрянин знає про арт-квартал, який був створений городянами на Січеславській Набережній біля покинутого готелю "Парус". На ньому вуличні художники вже багато років створюють неймовірні графіті, які давно стали однією з визначних пам'яток міста.

У Дніпрі з'явилося графіті, присвячену Роману Шухевичу / фото: Інформатор

Нещодавно на стінах арт-кварталу з'явився новий малюнок – активісти намалювали портрет борця за українську незалежність Романа Шухевича. Один з учасників проекту Андрій Куліш показав городянам нове творіння і розповів про його передісторію.

"30 червня День народження Героя України Романа Шухевича, видатного українця зі складною бурхливим життям, чий шлях пройшов в боротьбі. Натхненний українською революцією 1919 — 1920 років, ще з малих років патріот, громадський діяч, успішний бізнесмен і один з перших українських піар-менеджерів, воїн, командувач і герой, знайшов смерть у боротьбі за нашу з вами державу", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі почали встановлювати інформатори для слабозорих.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпро поставлять 40 нових автобусів великої місткості.

Також Знай.иа писав, що дніпрян зобов'яжуть здавати продавати нерухомість через ріелторів.