У Дніпрі на дитячому майданчику невідомий чоловік намагався вкрасти у дітей футбольний м'яч. Детальніше про інцидент розповіла Людмила Гергиль для Facebook-спільноти "Північний ж/м, Дніпро".

Жінка розповіла, що в п'ятницю, 3 липня, близько восьми годин вечора її син з друзями грався на дитячому майданчику у футбол. Як раптом до них підійшов невідомий чоловік, забрав м'яч і поспішно пішов геть. Вони помітили це і попросили його повернути річ, однак той відмовлявся і сказав, що це його м'яч.

Добре, що діти опинилися дружними, хоча їх вік в середньому 10 років. Вони зібралися в компанію і пішли відбирати м'яч у перехожого. Коли він зрозумів, що легко не позбудеться їх, повернув річ хлопцям і зник. Діти змогли простежити за ним і покликали маму. Жінка помітила його і навіть встигла зробити знімок.

Пост Людмили Гегель у Facebook / скріншот

Мене вразило, як правильно, дружно і по-дорослому реагували діти. Не кинули одного, всім натовпом підтримали. Хоча всі вони дорослих поважати навчені, дорослим звикли вірити. А тут пристойний дядько, дивлячись їм в очі, бреше, що це його річ і нахабно забирає, належний їм м'яч. А поруч проходячі дорослі ніяк не реагували! Саме діти виявилися більш пильними! – додала автор посту.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Деякі користувачі мережі розповіли, що неодноразово бачили цього чоловіка в лісі з наркотиками. Можливо з допомогою м'яча він хотів заробити собі на нову порцію "задоволення".

Нагадаємо, що в Дніпрі жінка, що знайшла гаманець з великою сумою грошей, вирішила привласнити його собі.

Як повідомляв портал Знай.иа у дніпровській лікарні імені Мечникова не збираються звільняти фахівця, яку засудили за корупцію на робочому місці.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі вандали зіпсували історичні графіті.