У Новій Каховці Херсонської області загорівся п'ятиповерховий будинок. Місцевим ЗМІ вдалося дізнатися всі подробиці події, куди розселять людей і що передувало займанню.

Повідомляється, що інцидент стався близько 15:00. Пожежа спалахнула в п'ятиповерховому житловому будинку по вул. Букіна, 20. За словами місцевих жителів, пожежа почалася з однієї з квартир на п'ятому поверсі, а пізніше перекинувся на дах. В наслідок цього, вогонь охопив всю площу даху і кілька верхніх квартир.

У Новій Каховці загорівся будинок / фото: відкриті джерела

У Новій Каховці загорівся будинок / фото: Нова Каховка.City.

За попередньою інформацією, пожежа виникла внаслідок сварки дружини і чоловіка – чоловік у пориві гніву підпалив квартиру. Звідти вогонь вже перекинувся на дах. Деякі жителі стверджують, що пожежа почалася з даху. Прибулі на місце поліцейські зняли з даху чоловіка в шортах і відвезли у відділення.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Пожежникам вдалося ліквідувати загоряння. Мешканці будинку поспіхом винесли речі і спостерігали за подіями на вулиці. Ті, хто жив на 3-4 поверхах переживали, що їх квартири затопить внаслідок гасіння пожежі.

У Новій Каховці загорівся будинок / фото: ДСНС

Прибувши на місце мер Каховки Володимир Коваленко повідомив, що за рахунок бюджетних грошей будинок буде відреставровано, а постраждалим сім'ям виділять компенсацію і нададуть тимчасове житло. Зокрема, їх розселять у дитячий садок "Золотий ключик", в приміщення колишнього санаторію "Дружба" та дитяче інфекційне відділення в мікрорайоні "Сокіл". Крім цього біля будинку встановлять цілодобову охорону, яка запобіжить грабежі з боку мародерів.

Нагадаємо, що біля аеропорту "Київ" спалахнула масштабна пожежа.

Як повідомляв портал Знай.иа в Харкові спалахнула дитяча поліклініка.

Також Знай.иа писав, що постраждалі від вибуху на Позняках побачили свої нові квартири .