У Марганці мама маленької дівчинки просить усіх небайдужих про допомогу, щоб подарувати дитині шанс на повноцінне життя. Детальніше про це розповіла Юлія Брюшина на своїй сторінці в Facebook.

За словами матері, вона близько 10 років мріяла завести дитину, оскільки вважає, що діти – дар божий, який доступний небагатьом. Юлія зазначила, що, якщо б Мирочка була здоровою, її материнське щастя було б абсолютним.

У Марганці маленька дівчинка потребує допомоги / фото: Юлія Брюшина в Facebook

Як виявилося, Міра народилася з вродженими діагнозами – ДЦП і епілепсія. Кожен день батьки намагаються навчити її чомусь новому і закріпити старі навички.

Особлива дитина. Це біль, співчуття, самобичування, класичні питання «Хто винен?» і «Що робити?». Напевно, це свобода в якійсь мірі. Свобода від нав'язаних рамок, бо все інакше. Перші кроки далеко навіть не в 10 і 11 місяців. Іноді вони виходять у «особиша» і після 10 років, а іноді це стає нездійсненним бажанням. Ми живемо кожен день, намагаючись навчити дитину новому, закріпити старі навички. Я вже не думаю про те, що 6 років — пора до школи. У нас немає часових рамок. Ми живемо, радіючи чергового дня, щиро дякуючи Богові за те, що у нас є можливість просто жити далі, - написала в пості Юлія.

Популярні новини зараз

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

У Марганці маленька дівчинка потребує допомоги / фото: Юлія Очеревина в Facebook

Дівчина зазначила, що кожен раз, коли вони відкривають збір коштів на лікування дочки, у них з'являється нова надія і нова можливість подарувати їй нормальне життя. Юлія впевнена, що колисьнове лікування спрацює і її доньці стане краще.

Пост Юлії Очеревиною в Facebook / скріншот

Мама також опублікувала кілька фото документів, які підтверджують діагноз Міри.

Діагноз Мирослави / фото: Юлія Очеревина в Facebook

Діагноз Мирослави / фото: Юлія Очеревина в Facebook

Діагноз Мирослави / фото: Юлія Очеревина в Facebook

Нагадаємо, що у Дніпропетровську на житловому масиві Тополя з вікна випав п'ятирічний дитина.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі на дитячому майданчику невідомий чоловік намагався вкрасти у дітей футбольний м'яч.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі жінка вкрала гроші, які призначалися на лікування дитини.