У Дніпропетровській області з початку року зареєстровано 3 випадки ботулізму. Відповідними даними поділилася прес-служба Держпродспоживслужби у Дніпропетровській області.

Відомо, що купувати на ринках або неперевірених точках рибу – небезпечно, оскільки в ній можуть міститися речовини, небезпечні для життя. Найчастіше, необережність призводить до летального результату. Так сталося і цього разу.

У Дніпропетровській області 3 людини постраждало від ботулізму / скріншот з відео

В Держпроспоживслужбі в Дніпропетровській області повідомили, що з початку року в регіоні постраждало троє осіб від ботулізму, один з них – зі смертельними наслідками. Усі випадки були пов'язані з вживанням риби – у 2-х випадках вона була виготовлена в домашніх умовах, в іншому – невідомого походження.

Повідомляється, що в неділю, 5 липня, в місті П'ятихатки помер 43-річний чоловік від ботулізму. Дружина загиблого розповіла, що він вживав рибу невідомого походження 2 липня. На наступний день він відчув погіршення стану здоров'я (погіршився зір і з'явилася блювота).

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

У Дніпропетровській області 3 людини постраждало від ботулізму / скріншот з відео

За медичною допомогою звернувся лише 4 липня, коли з'явилися судоми і загальне погіршення стану (порушення зору, слабкість, головний біль, біль у м'язах ніг, неможливість спілкування).

У важкому стані швидкої медичної допомоги був доставлений в КП "П'ятихатська центральна районна лікарня", де відразу була введена сироватка проти ботулізму, однак врятувати життя хворого, на жаль, не вдалося.

Нагадаємо, що журналісти з'ясували нові подробиці отруєння дітей в Кирилівці.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі водій легкового автомобіля збив дівчину на пішохідному переході і втік.

Також Знай.иа писав, що в Кривому Розі з вікна випав 2-річний малюк.