В Кривому Розі з вікна житлового будинку випала 6-річна дитина. Про подробиці події розповідає місцеве видання "Первый городской".

Повідомляється, що інцидент стався у вівторок, 7 липня, близько 17:30. За попередньою інформацією, шестирічна дівчинка сиділа на підвіконні в квартирі, спершись на москітну сітку. Та не витримала, і дитина полетіла вниз з третього поверху. Факт події підтвердили в Криворізькому відділенні поліції.

Дівчинку з місця пригоди забрала бригада швидкої допомоги. Її госпіталізували в реанімацію міської лікарні №8. За попередньою інформацією у неї діагностували черепно-мозкову травму, множинні забої та гематому тім'яної частини. Співробітники швидкої допомоги викликали на місце події поліцію. Правоохоронцям належить розібратися у всіх подробиці інциденту.

У Кривому Розі з вікна випала 6-річна дівчинка / фото: Перший міський

Варто нагадати, що раніше в Кривому Розі з вікна випав 2-річний малюк. Повідомляється, що інцидент стався 6 липня близько 18:30 у Тернівському районі Кривого Рогу 2-річний хлопчик випав з вікна другого поверху чотириповерхового житлового будинку. За попередніми даними, маля стояв на підвіконні й сперся на москітну сітку. Та не витримала, і хлопчик полетів вниз.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Хлопчика госпіталізували в дитяче хірургічне відділення міської лікарні №8. Лікарі діагностували у потерпілого черепно-мозкову травму, забій живота, підборіддя і кататравму.

У Кривому Розі з вікна випав 2-річний хлопчик / фото: Перший міський

Нагадаємо, що в Дніпрі 5-річна дівчинка випала з вікна.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі жителі поскаржилися на чоловіка, який ходить з ножем і лякає оточуючих.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі на дитячому майданчику невідомий чоловік намагався вкрасти у дітей футбольний м'яч.