У Дніпрі водієві тролейбуса стало погано під час руху, але аварії вдалося уникнути. Детальніше про подію розповідає Іван Васючков в Telegram‑співтоваристві "Департамент транспорту ДМР".

Повідомляється, що у вівторок, 7 липня, близько 16:44 на тролейбусному маршруті "кільце "А" водієві тролейбуса ДНІПРО Т-203 під час руху різко стало погано. Це сталося в районі будинку №90 на проспекті Гагаріна (по напрямку до Запорізького шосе).

Щоб уникнути ДТП з іншими учасниками руху, водій включив аварійну сигналізацію і направив транспорт на газон (бульварну частину проспекту), включив стоянкове гальмо, відкрив двері і втратив свідомість.

У Дніпрі водієві тролейбуса стало погано під час руху / фото: t.me/DepTransDMR

Пасажири тролейбуса не розгубилися і кинулися допомагати водієві. На місце інциденту прибула бригада швидкої допомоги, яка госпіталізувала чоловіка в міську лікарню №4. На щастя, під час інциденту ніхто не постраждав, тролейбус також виявився без пошкоджень.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Водій 2-го класу. Передрейсовий медичний огляд – проходив. Режим праці і відпочинку водієм не порушений, другий день роботи після вихідного (був на вихідному у суботу та неділю). Виїхав з обідньої перерви в 15:41 годину. Тролейбус обладнаний кондиціонером, - підсумував Іван Васючков.

Нагадаємо, що в Дніпрі вагітна жінка отримала тепловий удар, коли намагалася дістатися додому на електричці.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі бабуся перебігала дорогу в недозволеному місці.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі легковик збив дівчину на пішохідному переході і втекла.