У Придніпровську біля під'їзду житлового будинку виявили бездиханне чоловіче тіло. Детальніше про подію розповідає місцеве видання "Инфоматор".

Повідомляється, що вночі в середу, 8 липня, жителі Придніпровська Самарського району Дніпра виявили чоловічий труп. Його знайшли біля під'їзду житлового будинку на вулиці 20-річчя Перемоги. Дзвінок на гарячу лінію Швидкої допомоги "103" надійшов близько 00:30 годин.

У Придніпровську виявили чоловічий труп / фото: Інформатор

На місце події прибули медики швидкої допомоги і співробітники поліції. На загиблому не вдалося виявити слідів насильницької смерті. Медики лише побачили в області носа сліди кровотечі.

Особу загиблого допомогли встановити родичі – ним виявився 56-річний житель Дніпра. На даний момент точна причина смерті невідома. У ситуації будуть розбиратися правоохоронні органи, а причину загибелі встановлять судмедексперти.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

У Придніпровську виявили чоловічий труп / фото: Інформатор

Варто нагадати, що днями поліція виявила в Дніпрі одразу два невпізнаних трупи - чоловічий і жіночий.

У понеділок, 6 липня, близько 09:50 співробітники поліції виявили чоловічий труп на перетині вулиць Калинова і Образцова, навпроти АЗС "ОККО", Індустріального району дніпропетровська. Вік чоловіки приблизно 40-45 років. За попередніми даними, чоловік був мертвим близько доби.

В цей же день, близько 17:00, на гарячу лінію "102" надійшла інформація про те, що в лісопосадці, на території залізничного вокзалу "Південний", знайшли жіночий труп без слідів насильницької смерті. Вік жінки – приблизно 55-60 років.

Нагадаємо, що в Дніпрі з вікна випав п'ятирічна дитина.

Як повідомляв портал Знай.иа, неподалік від Дніпра неуважний господар ледь не втопив свій автомобіль у кар'єрі.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром вантажівка збила на смерть поліцейського.