У Дніпропетровську на житловому масиві Лівобережний-3 місцевих жителів залишили без водопостачання. Всьому виною – аварія на водоводі. Детальніше про це розповідає Instagram-спільнота "Х**вий Дніпро".

Повідомляється, що на Лівобережному-3 вже кілька днів у квартирах відсутня вода. Місцеві комунальники відключили водопостачання без будь-яких попереджень. Як пізніше з'ясувалося, причиною стала велика аварія на місцевому водогоні.

Крім того, що відсутня вода, жителі мікрорайону помітили, як в районі ринку з-під землі збігають величезні потоки води. Аварійну ділянку вже огородили спеціальним парканом, однак комунальники не поспішають усувати неполадки.

На огородженій території утворилося справжнє болото, а поверхня води покрилася піною невідомого походження. З кожною хвилиною рівень води стає більше, що не на жарт турбує місцевих жителів. Також в районі прориву водоводу стоїть неприємний запах стікає каналізаційної води.

Користувачі мережі були в шоці від побаченого. Деякі були вражені бездіяльністю комунальних служб, а деякі почали жартувати про те, що на цьому місці вирішили побудувати басейн або аквапарк.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Коментарі під постом Х**вий Дніпро в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі жителі одного з дворів поскаржилися на стихійну паркування приватного підприємства.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Дніпром відпочиваючі устрили погром на дитячому майданчику.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі будуть штрафувати за неправильне паркування у дворах.