У Кривому Розі Дніпропетровської області чоловік звернувся в поліцію за допомогою, оскільки на нього накинулася його ж собака. Детальніше про це розповідає "Перший міський", посилаючись на прес-службу Патрульної поліції Кривого Рогу.

Повідомляється, що ввечері, 10 липня, на гарячу лінію "102" надійшов виклик про те, що на вулиці Артынской пес покусав власного господаря. На місце події направили наряд патрульної поліції.

В Криво Розі пес накинувся на власного господаря / фото: Перший міський

По прибуттю правоохоронцям вдалося з'ясувати, що чоловік намагався замінити свого собаки нашийник, як раптом той став поводитися агресивно, накинувся на господаря, іскусав йому руки і ноги. Пес перестрибнув через огорожу біля городу, а потерпілий разом з членами сім'ї очікував приїзду патрульних.

В Криво Розі пес накинувся на власного господаря / фото: Перший міський

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

До приїзду правоохоронців собака не заспокоїлася і продовжувала вести себе агресивно. Патрульним довелося звернутися до Центру поводження з тваринами. Незважаючи на те, що робочий день у них був завершений, вони погодилися приїхати на виклик. З використанням спеціального препарату, пса тимчасово приспали. Господар посадив його на ланцюг і надалі буде вирішувати його долю.

Нагадаємо, що в Кривому Розі бездомні собаки нападають на людей.

Як повідомляв портал Знай.иа, у місті Дніпро сучасна зупинка врятувала життя людей, які перебували поруч.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі 93-річний старий доглядає за 20 кішками.