У Дніпрі затримали банду квартирних злодіїв, які здійснювали крадіжки в Дніпропетровській, Запорізькій та Полтавській областях. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Дніпропетровській області.

Повідомляється, що правоохоронним органам вдалося встановити групу з 3-х чоловік, які проживають в місті Дніпро. Їх вік сягає від 23 до 34 років. Як з'ясувалося, група зловмисників пробиралася в чужі будинки за допомогою підбору ключів до замка або віджимання вікон. Після попадання в квартиру вони забирали все цінне майно і зникали з місця злочину на автомобілі OPEL Vectra B (іноземної реєстрації).

У Дніпрі затримали банду домушників / фото: ГУНП в Дніпропетровській області

У понеділок, 13 липня, оперативникам кримінальної поліції Дніпровського відділення поліції, спільно з полком поліції спеціального призначення, вдалося затримати трьох фігурантів злочинного угруповання.

У Дніпрі затримали банду домушників / фото: ГУНП в Дніпропетровській області

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

В цей же день правоохоронці провели обшуки в квартирі зловмисників і в їх автомобілі. За підсумком пошуків було виявлено: пістолет Макарова, пістолет EKOL MAJOR, патрони, гранати Ф-1, запал з маркуванням УЗРГМ-2, ніж, ювелірні прикраси, годинники, вироби з золота, заставні на збуті вже в ломбард крадені речі.

У Дніпрі затримали банду домушників / фото: ГУНП в Дніпропетровській області

У Дніпрі затримали банду домушників / фото: ГУНП в Дніпропетровській області

Учасникам злочинного угрупування загрожує кримінальна відповідальність згідно ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає позбавлення свобода від 3 до 6 років.

Нагадаємо, що у Кривому Розі собака напала на власного господаря.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі в Самарському ВП (колишнє РВВС) застрелилася співробітниця поліції у своєму робочому кабінеті.

Також Знай.иа писав, що в місті Першотравенськ Дніпропетровської області поліція затримала грабіжника, який обікрав місцевий храм.